ИНТРО

ИТ решенија, хардвер и мрежни услуги

Нашите софтвер инжињери ќе се погрижат за вашите софтверски побарувања и ќе се потрудат да ви изготват софтвер по највисоки сандарди.

Покрај тоа ако имате потреба од хардверски сервис или мрежни услуги, можеме и да ви го понудиме истото.

alternative


ШТО НУДИМЕ

Наши решенија и сервиси

alternative

Мрежни услуги

За олеснета работа на големи тимови или интерконекции на повеќе компјутерски единици нудиме:

  • Монтирање и поврзување на мрежни уреди и компјутери
  • Одржување на мрежен хардвер
alternative

Софтверски решенија

Нудиме клиент - сервер комуникациски софтвер, софтвер за детални пресметки, автоматизација на бирократски дејности и ракување со записи во датабази (SQL, DBF, DBC, PDB и многу други). Софтверот може да биде во форма на:

  • Апликациски пакет
  • Едноделен софтвер со лиценца
alternative

Хардвер Сервиси

Компјутери и компјутерски периферии се веќе дел од нашиот живот и важно е да ги оджуваме, затоа нудиме:

  • Сервис на компјутери и нивни делови
  • Дистрибуција на истите преку партнерски компании

Што ни е целта

1Нови технологии за среќни корисници
Кипс-ком во изминатиот период вешто ги имплементира светските трендови од информатичката технологија во македонското стопанство, со единствена цел да ги задоволи своите корисници и да зафати значаен дел од Македонскиот ИТ пазар.
Работиме заедно со корисниците со цел креирање на решенија според нивните потреби во кратки рокови како и модифицирање на апликациите и услугите паралелно со потребите на измените во нивниот бизнис.
Постојаната грижа за корисниците и нивна едукација за користење на ИТ производи се наша примарна цел.

ЗА КОРИСНИЦИ

За преземање на документи и инсталации ве молиме најавете се

Наши референци

Нашите клиенти се истотака наши партнери и не би можеле да замислиме подобра иднина за нашата компанија без нивните побарувања да се решени

alternative
Taskforce
alternative
СЛАВЕЈ АД Центар за Ортотика и Протетика - Скопје
alternative
Агенција за храна и ветеринарство
alternative
Државен инспекторат за земјоделство
alternative
ЈЗУ Специјализирана болница за геријатриска и палијативна медицина 13 Ноември - Скопје
alternative
ЈЗУ Центар за јавно здравје - Скопје
alternative
Служба за општи и заеднички работи на Владата на Република Северна Македонија
alternative
Управа за хидрометеролошки работи
alternative
Агенција за иселеништво
alternative
Државна комисија за жалби од јавни набавки
alternative
Министерство за транспорт и врски
alternative
Управа за извршување на санкции
alternative
ЗА НАС

Малку информации за нас

Кипс-ком е во приватна сопственост и е основана 2007 година со седиште во Скопје. Основна цел на Кипс-ком е да изведува целосни информатички решенија по барање на нашите клиенти.

Ние работиме на непрекинат развој и експанзија на бројот на производите и услугите сите базирани на различни потреби на нашите клиенти, како и на технолошките и бизнис промени на пазарот.

1
Години
Активни
1
Среќни
Клиенти
1
Надминати
Пречки
КОНТАКТ

За повеќе информации контактирајте нѐ

Се наоѓаме во просториите на Центар за ортотика и протетика “Славеј“

Се согласувам со Политиката за приватност и Правилата и условите за користење.